چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ژله تخم مرغی

1656 بازدید 5 ساعت

طرز تهیه ژله تخم مرغی:

ژله آلوئه ورا در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو با توان 100% (900 وات) قرار میدهیم تا مایع شفافی بدست بیاید صبر میکنیم تا سرد شود. بعد از سرد شدن یک لیوان بستنی وانیلی آب شده به آن اضافه و هم می زنیم تا یکدست بشود در یک سینی ریخته و در یخچال قرار میدهیم .

ژله پرتقالی در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو با توان 100% (900 وات) گذاشته تا مایع شفافی بدست بیاید صبر کرده تا سرد شود کمی به آن شیر اضافه میکنیم تا رنگ ژله به رنگ زرده تخم مرغ بشود. ته فنجان ها را چرب کرده و در هر فنجان کمی ژله می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله بسته شود.

ژله های زرده تخم مرغ را از فنجان درآورده و روی ژله سفید داخل سینی قرار میدهیم سپس یک ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آبجوش حل کرده و در مایکروویو به مدت 30 ثانیه قرار میدهیم بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و وقتی کاملاٌ خنک شد یه لایه نازک روی ژله تخم مرغی در سینی می ریزیم و مجدداً در یخچال قرار میدهیم تا ژله ها سفت شود . بعد میتوان به هر شکلی ژله تخم مرغی را برش زد و سرو نمود.

برای بهتر حل شدن ژله ها در آبجوش میتوان بجای استفاده از مایکروویو از حرارت غیر مستیم ( بن ماری ) استفاده نمود.

با تشکر از خانم فخیم برای ارسال عکس و دستور تهیه ژله تخم مرغی

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

امکان ارسال نظر وجود ندارد.
یک پیشنهاد
tortilla

نان تُرتیلا (نان ذرت)

آرد ، بیکینگ پودر، نمک و روغن جامد را...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات