چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

JELY

ژله آلوئه ورا با دانه های انار

22 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

ژله آلوئه ورا – 1 بسته
انار – 2 عدد

طرز تهیه ژله آلوئه ورا با دانه های انار

ظرف ژله را خیس کرده و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند، سپس انار را دون کرده و داخل ظرف ژله می ریزیم بعد ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی بسته درست کرده و روی دانه های انار می ریزیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ژله آلوئه ورا با دانه های انار آماده شود.

برای خارج کردن ژله از قالب کافی است ابتدا با پشت یک چاقو ژله را از قالب جدا کرده و قالب را در آب ولرم قرار دهیم ویا بعد از جدا کردن ژله از جداره قالب بوسیله چاقو ، قالب ژله را در ظرف مورد نظر برگردانده و به ته قالب ژله،  سشوار بگیریم تا ژله از قالب جدا شده و به ظرف مورد نظر منتقل شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید