چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

چیپس بامیه

چیپس بامیه

642 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

بامیه متوسط – 20 تا 25 عدد
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا – یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز – یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه چیپس بامیه

چوب بامیه ها را جدا می کنیم و آنها را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم . روی توری فلزی بامیه ها را طوری قرار میدهیم که قسمت برش خورده بالا باشد و نمک روی آنها می پاشیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا نمک ها جذب بامیه ها شود ، سپس بامیه ها را با یک دستمال آشپزخانه به آرامی تمیز می کنیم تا کمی رطوبتشان خشک شود و نمک های اضافه از روی آن پاک شوند. بامیه ها را مجدداً روی توری فلزی بدون اینکه روی هم قرار بگیرند می چینیم. در یک پیاله روغن زیتون ، پودر پاپریکا ، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی بامیه ها می مالیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته و ترد شوند. چیپس بامیه آماده است. نوش جان.

نکته :

  • می توان میزان فلفل و نمک را به دلخواه و با توجه به ذائقه تعیین نمود.
  • چیپس بامیه به عنوان یک میان وعده کم کالری به افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد می شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید