چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیشمه ترکمن

812 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه پیشمه ترکمن:

کره و شکر را با سر انگشتان به خوبی با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را به شکر و کره اضافه و به خوبی مخلوط می نماییم وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه و هم می زنیم سپس گلاب و شیر را اضافه می کنیم آرد را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم مابین اضافه کردن آرد ، بیکینگ پودر را هم اضافه می کنیم . آرد را تا زمانی به مواد اضافه می کنیم که خمیر پیشمه به دست نچسبد (نه سفت باشد نه شل) خمیر را می توان در سطح صاف آردپاشی شده پهن کرد و با کاتر قالب زد یا برش هایی به شکل لوزی زد و یا به صورت گلوله درست کرد و در روغن داغ با شلعه خیلی کم به آرامی پخته تا طلایی رنگ شوند. در صورت تمایل بعد از سرد شدن می توان روی پیشمه ترکمن را پودر قند پاشید.

نکته:
  • این دستور تهیه خمیر پیشمه احتیاج به استراحت ندارد.
  • پیشمه ها باید در روغن غوطه ور باشند.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Bean-Soup

سوپ لوبیا سفید

پیاز ، سیر ، کرفس و هویج را...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات