چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیشمه ترکمن

پیشمه ترکمن

1.5 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

کره – 1 قاشق غذاخوری سرصاف
شکر – 2 لیوان
تخم مرغ – 2 عدد
وانیل – نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال – نصف قاشق چایخوری
گلاب – 1 قاشق چایخوری
آرد – به میزان لازم
بیکینگ پودر – 2 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

طرز تهیه پیشمه ترکمن

کره و شکر را با سر انگشتان به خوبی با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را به شکر و کره اضافه و به خوبی مخلوط می نماییم وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه و هم می زنیم سپس گلاب و شیر را اضافه می کنیم آرد را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم مابین اضافه کردن آرد ، بیکینگ پودر را هم اضافه می کنیم . آرد را تا زمانی به مواد اضافه می کنیم که خمیر پیشمه به دست نچسبد (نه سفت باشد نه شل) خمیر را می توان در سطح صاف آردپاشی شده پهن کرد و با کاتر قالب زد یا برش هایی به شکل لوزی زد و یا به صورت گلوله درست کرد و در روغن داغ با شلعه خیلی کم به آرامی پخته تا طلایی رنگ شوند. در صورت تمایل بعد از سرد شدن می توان روی پیشمه ترکمن را پودر قند پاشید.

نکته:

  • این دستور تهیه خمیر پیشمه احتیاج به استراحت ندارد.
  • پیشمه ها باید در روغن غوطه ور باشند.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید