چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Pizza-chicken-&-mashroom

پیتزا مرغ و قارچ

4.4 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

مرغ پخته و چرخ شده – 1 فنجان پر
پنیر پیتزا – 100 گرم
فلفل دلمه ای – 1 عدد
قارچ – 100 گرم
خمیر پیتزا – 1 عدد

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم و کف ظرف را چرب کرده و خمیر را در ظرف پهن میکنیم.مرغ های پخته را چرخ و یا ریز خرد کرده و روی خمیر می ریزیم و روی آن قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را ریخته و پنیر رنده شده را پخش می نماییم و در کف فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه گذاشته سپس پیتزا مرغ و قارچ را در پنجره بالای فر قرار داده تا پنیر پیترا طلایی رنگ شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید