چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیتزا سفید

پیتزا سفید

126 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

خمیر پیتزا – ۱ عدد
پنیر ریکوتا – ۱۱۰ گرم
پنیر موزرلا (خرد شده) – ۱۱۰ گرم
پنیر پارمزان (رنده شده) – ۱۱۰ گرم
روغن زیتون – به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا سفید

جهت تهیه پیتزا سفید فر را از قبل با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم؛ روغن زیتون را کف ظرف فر با کمک فرچه پخش می‌کنیم. حال خمیر پیتزا خود را در ظرف پهن کرده و روی آن را نیز مقداری روغن زیتون میریزیم.

پنیر ریکوتا را با کمک پشت یک قاشق به آرامی روی خمیرمان پخش می‌کنیم سپس روی آن را با پنیر موزرلا و پارمزان می‌پوشانیم و درون فر قرار داده و حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می‌پزیم تا اطراف پیتزای سفیدمان به رنگ طلایی درآید و پنیر‌ها ذوب شوند.

از نکات حائز اهمیت در این دستور می‌توان به لزوم عدم پوشاندن دیواره‌ها با پنیر اشاره کرد چرا که در اینصورت تشخیص زمان مناسب برای درآورد پیتزا از فر مقداری سخت خواهد شد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید