چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pizza with bread sandwich

پیتزا ساندویچی

4.4 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

نان باگت – 2 عدد
ژامبون – 100 گرم
قارچ – 100 گرم
فلفل دلمه ای- 1 عدد
پنیر پیتزا – 200 گرم
پودر پنیر پارمزان – 50 گرم
سس کچاپ – 3 قاشق سوپخوری
آویشن – 1/4 قاشق مرباخوری
فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا ساندویچی

قارچ ورقه شده ، ژامبون خرد شده ، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، پنیر رنده شده و پودر پنیر پارمزان را با هم مخلوط می کنیم.

سس کچاپ ،فلفل قرمز و پودر آویشن را با هم مخلوط کرده و روی نان باگت های که از وسط نصف کرده ایم می مالیم و مواد خرد شده را روی نان ها گذاشته و در فر با درجه حرارت 180 درجه قرار می دهیم تا پنیر پیتزا ساندویچی آب شده و طلایی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید