چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

onion fried

پیاز سوخاری حلقه ای

2.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

پیاز – 3 عدد
تخم مرغ – 2 عدد
شیر – 2/3 لیوان
نمک – 1 قاشق چایخوری
پودر سیر – 1 قاشق مرباخوری
دارچین – 1/2 قاشق چایخوری
آرد – به میزان لازم
آرد سوخاری – به میزان لازم
زعفران دم کرده – 2 قاشق غذاخوری
فلفل – به میزان لازم
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
کره – به میزان لازم

طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای

پیاز را بعد از پوست کندن حلقه ای ضخیم برش می زنیم و در آب خیلی سرد قرار می دهیم .

شیر ، دارچین ، زعفران ، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ ها را اضافه و خوب هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 2 بار از الک رد میکنیم و بعد به تدریج به مایه تخم مرغ اضافه می نماییم تا حدی که به غلظت ماست برسد .

پیاز ها را از آب درآورده و در صافی میگذاریم تا آب آنها کاملاً کشیده شود. داخل تابه کره ریخته و صبر میکنیم تا داغ شود حلقه پیاز را کاملاً آغشته به مخلوط آرد و نخم مرغ میکتیم و بعد در آرد سوخاری غلطانده و به سرعت داخل کره سرخ می نماییم تا طلایی رنگ شود.

پیاز سوخاری حلقه ای را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن جدا شود.

نکته:

  • بهتر است از شیر پرچرب استفاده شود یا 2 قاشق غذاخوری خامه به شیر اضافه نماییم تا پیاز سوخاری حلقه ای خوشمزه تر شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید