چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Carrot Puree

پوره مرغ و کرفس

1.7 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

هویج – 225 گرم
پیاز – 1/4 عدد
سینه مرغ – 175 گرم
آب – 1 پیمانه
روغن – 1 قاشق سوپخوری
کرفس – 75 گرم

طرز تهیه پوره مرغ و کرفس

مرغ و پیاز را به قطعات کوچک خرد میکنیم و بهمراه روغن روی حرارت ملایم میگذاریم تا پیاز و مرغ کمی تفت بخورد و تکه های مرغ تغییر رنگ بدهد. هویج و کرفس را حلقه حلقه خرد میکنیم و به همراه آب به پیاز و مرغ اضافه میکنیم درِ ظرف را گذاشته تا بپزد بعد از پختن از روی حرارت برداشته صبر میکنیم تا کمی سرد شود سپس مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره در می آوریم .

اگر پوره مرغ و کرفس در دستگاه غذاساز به صورت خمیر درآمد 1 یا 2 قاشق سوپخوری آبجوش به آن اضافه میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید