چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

6893 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
meat

لقمه های گوشتی

آب ولرم (درجه آب ۳۷ درجه) ، مایه...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

نظر داده شده در سوفله پنیر و سیب زمینی

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

ایدا

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

امین

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات