چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

6371 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
chaqalh1

کوکو چاقلا بادام (چغاله بادام)

چاقلاها را خلال کرده و با پودر دارچین...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

ali

نظر داده شده در قهوه شناسی

پروین

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

لنا

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

مهرنوش

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات