چی بخوریم؟

پیشنهاد + آموزش پخت

powder kentucky پودر کنتاکی (1869 بازدید)

آرد گندم سبوس دار- نصف ليوان
آرد سوخاري - نصف ليوان
نشاسته پودر شده - نصف استكان
جوش شيرين - 1 قاشق چايخوري
زيره كوبيده - 1 قاشق چايخوري
شكر - يك قاشق چايخوري
پاپريكا، فلفل سياه ، ميخك ، دارچين - هر كدام نصف قاشق چايخوري
زنجبيل ، جوز هندي ، تخم گشنيز ، زردچوبه - هر كدام نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز - 1/4 قاشق چايخوري
نمك - به ميزان لازم

15 دقيقه

روش پخت پودر کنتاکی

طرز تهیه پودر کنتاکی:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاری و نشاسته را با آسیاب برقی پودر می کنیم. تمام ادویه ها را نیز با آسیاب برقی پودر می کنیم . ادویه های پودر شده را با آردهای پودر شده مخلوط می کنیم . پودر کنتاکی آماده است. پودر کنتاکی برای سرخ کردن مرغ ، کتلت استفاده میگردد.

این نوشته نظری ندارد ؛ شما میتوانید اولین نفر باشید.