چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

4464 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
پیراشکی قارچ و پنیر

پیراشکی قارچ و پنیر

طرز تهیه مایه پیراشکی : پیاز را در...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

نظر داده شده در خوراک سیب زمینی

هانی

نظر داده شده در خوراک سیب زمینی

شقایق

نظر داده شده در نان برنجی

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

فایزه

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات