چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

6555 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
dolme-goje-farangi-va-panir

دلمه گوجه فرنگی و پنیر

طرز تهیه دلمه ی گوجه فرنگی : جعفری...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

حکیمه

نظر داده شده در کباب تابه ای مرغ

حکیمه

نظر داده شده در کباب تابه ای مرغ

پروین

نظر داده شده در کوکو کدو سبز

لیدی

نظر داده شده در خاگینه ساده

حامد

نظر داده شده در شله مشهدی

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات