چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

5692 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
potato

سیب زمینی شکم پر

پیاز را در کمی روغن سرخ میکنیم ....

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

شیرین

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

فارا

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

امین

نظر داده شده در سالاد تن ماهی

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات