چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پودر کنتاکی

4667 بازدید 15 دقيقه

طرز تهیه پودر کنتاکی:

طرز تهيه پودر كنتاكي:

آرد گندم سبوس دار و آرد سوخاري و نشاسته را با آسياب برقي پودر مي كنيم. تمام ادويه ها را نيز با آسياب برقي پودر مي كنيم . ادويه هاي پودر شده را با آردهاي پودر شده مخلوط مي كنيم . پودر كنتاكي آماده است. پودر كنتاكي براي سرخ كردن مرغ ، كتلت استفاده ميگردد.

برچسب ها :

, ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
cherry dessert

دسر گیلاس

طرز تهیه دسر گیلاس: قالب را نمدار کرده...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

پروین

نظر داده شده در سمبوسه

ایلگار حبیبی

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

مرضیه

نظر داده شده در سمبوسه

پروین

نظر داده شده در طبخ ماهی با مایکروویو

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات