چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پنیر گودا

2672 بازدید ندارد

طرز تهیه پنیر گودا:

پنیر گودا با پنبر خاودا  یکی از انواع پنیر است که معروفترین پنیر نیمه سخت دنیا می باشد ، پنیری تقریباً سفت و زردرنگ که از شیر گاو درست می شود. نام این پنیر برگرفته از نام شهری در هلند به نام خاودا است که قدمتی بیش از 200 سال دارد. پنیر گودا رایحه ای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و قابل استفاده به صورت خام یا پخته در پیتزا ، لازانیا ، پاستا، سالاد ، صبحانه ، سوپ ، سس و شیرینی است.

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

خواص مواد
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
onion pizza

پیتزای پیاز

گوشت را با پیاز ، نمک و فلفل می پزیم و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات