چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Gouda cheese

پنیر گودا

3 هزار بازدید
ندارد
مواد لازم
ندارد

طرز تهیه پنیر گودا

پنیر گودا با پنبر خاودا  یکی از انواع پنیر است که معروفترین پنیر نیمه سخت دنیا می باشد ، پنیری تقریباً سفت و زردرنگ که از شیر گاو درست می شود. نام این پنیر برگرفته از نام شهری در هلند به نام خاودا است که قدمتی بیش از 200 سال دارد. پنیر گودا رایحه ای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و قابل استفاده به صورت خام یا پخته در پیتزا ، لازانیا ، پاستا، سالاد ، صبحانه ، سوپ ، سس و شیرینی است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید