چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پنکیک نرم

پنکیک نرم (Fluffy Pancakes)

1.8 هزار بازدید
25 دقیقه
مواد لازم

شیر – 3/4 پیمانه

سرکه سفید – 2 قاشق سوپخوری

آرد شیرینی پزی – 1 پیمانه

شکر سفید – 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین (اختیاری) – نصف قاشق چایخوری

نمک – نصف قاشق چایخوری

کره (ذوب شده) – 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه پنکیک نرم (Fluffy Pancakes)

شیر را به همراه سرکه در ظرف متوسطی ریخته و به مدت پنج دقیقه آن را به حال خود رها کنید (تا مزه ترشی بگیرد | این ترکیب درواقع همان مایه خمیر پنکیک ما خواهد بود).

آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در ظرف بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید سپس تخم مرغ را به همراه کره به ترکیب شیر و سرکه اضافه کنید. مخلوط آرد را به ترکیب شیر، کره و سرکه اضافه کرده و تا هنگامی که آرد یک دست شود، هم بزنید.

ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم اندکی گرم کنید سپس سطح ماهیتابه را به کمک قلمو (یا هر چیز دیگری) چرب نمایید. به اندازه 1/4 از مواد را درون ماهیتابه ریخته و زمانی که حباب روی سطح آن ظاهر شد آن را برگردانید. سطح دیگر را تا زمانی که اندکی قهوه ای شود طبخ دهید.

شما میتوانید این پنکیک خوشمزه را همراه با مقداری مربا میل فرمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید