چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

rice greece

پلو یونانی

7 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم

برنج – 750 گرم
فلفل دلمه ای – 2 عدد
نخود فرنگی پخته شده -2 فنجان
ذرت آبپز شده- 2 فنجان
کنسرو قارچ – 1 فنجان
هویج خرد و پخته شده – 1 فنجان
کالباس – 100 گرم
آب مرغ – 2 لیتر
روغن – 150 گرم
پیاز نگینی خرد شده- 1 فنجان
زعفران – 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه پلو یونانی

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم سپس برنج شسته شده را اضافه و در روغن سرخ می کنیم آب مرغ را بهمراه زعفران دم کرده ، نمک و فلفل به برنج اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد وقتی آب آن خشک شد به مدت یک ساعت در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا دم بکشد.

فلفل دلمه ای خرد شده ، نخود فرنگی پخته شده ، ذرت آبپز شده ، هویج آبپز شده ، کالباس و کنسرو قارچ را با هم مخلوط می کنیم و در زمان سرو پلو یونانی ، مواد را لابه لا پلو کشیده و سرو میکنیم.

نکته : میتوان به جای کالباس از مرغ نگینی تفت داده و پخته شده استفاده کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید