چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mexican-rice

پلو مکزیکی

14 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

برنج پخته – 200 گرم
نخودفرنگی – 1 قوطی
فلفل سبز بی دانه تند- 1 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
سیر – 1 حبه
پیاز – 1 عدد
ادویه مخلوط- 1 قاشق غذاخوری
سس تند- 1/2 قاشق غذاخوری
سس یا رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خشک – 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی

پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم بعد از سرخ شدن ، سیر خرد شده را اضافه و تفت می دهیم ، رب گوجه فرنگی (سس گوجه فرنگی) ، سس تند ، کمی گشنیز خشک شده ، ادویه جات ، نخود فرنگی و برنج پخته را اضافه و تفت می دهیم (حدوداً 8 دقیقه) پلو مکزیکی آماده سرو می باشد.

پلو مکزیکی یک غذای تند است و میتوان با توجه به ذائقه خود میزان ادویه و تندی آن را کاهش داد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • ندا گفته:
    سلام من درست کردم خیلی دوست داشتم البته تکه ی سینه مرغم بهش زدم طعم متفاوتی داشت.ممنون
دیدگاهتان را بنویسید