چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پلو

پلو لیمویی

7.5 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

آب – 1 پیمانه
آب مرغ یا گوشت – 1 پیمانه
آب لیموی تازه – 2 قاشق سوپخوری
برنج دانه بلند – 1 پیمانه
کره – 2 قاشق چایخوری
ریحان خشک شده – 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو – 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه – به میزان لازم

 

طرز تهیه پلو لیمویی

برنج را بعد از پاک کردن و شستن با یک پیمانه آب ، آب گوشت یا آب مرغ و آب لیموی تازه روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد ، کره ، ریحان خشک پودر شده و رنده پوست لیمو را به برنج اضافه میکنیم  و حرارت را کم می نماییم و درِ ظرف را میگذاریم که به آرامی آب پلو لیمویی تبخیر و پخته شود. قبل از سرو ، فلفل را روی آن می پاشیم.

نکته:

  • در دستور اصلی نمک وجود ندارد با توجه به ذائقه میتوانید کمی نمک به آن اضافه نمایید.
  • پلو لیمویی را میتوان با مرغ سرخ شده  ، میگو و سبزیجات سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید