چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پلو لیمویی

2966 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه پلو لیمویی:

برنج را بعد از پاک کردن و شستن با یک پیمانه آب ، آب گوشت یا آب مرغ و آب لیموی تازه روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد ، کره ، ریحان خشک پودر شده و رنده پوست لیمو را به برنج اضافه میکنیم  و حرارت را کم می نماییم و درِ ظرف را میگذاریم که به آرامی آب پلو لیمویی تبخیر و پخته شود. قبل از سرو ، فلفل را روی آن می پاشیم.

نکته:

  • در دستور اصلی نمک وجود ندارد با توجه به ذائقه میتوانید کمی نمک به آن اضافه نمایید.
  • پلو لیمویی را میتوان با مرغ سرخ شده  ، میگو و سبزیجات سرو نمود.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Broadbean

خورش باقلا سبز

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات