چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پلو سبزیجات

پلو سبزیجات

7.2 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
پیاز – 3 عدد
نخود فرنگی – 100 گرم
قارچ – 350 گرم
هویج – 3 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
خلال بادام – 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن و زعفران دم کرده – به میزان لازم

طرز تهیه پلو سبزیجات

نخودفرنگی را با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا بپزد. هویج را بعد از پوست گرفتن نگینی خرد کرده و با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد . قارچ ها را ورقه ورقه و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ، هویج و نخود فرنگی پخته شده را داخل صافی ریخته و به همراه نمک و فلفل به قارچ و فلفل دلمه ای اضافه و کمی تفت می دهیم . آب برنج را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن برنج را داخل آبجوش می ریزیم وقتی برنج نیم پخت شد آبکش می نماییم ؛ برنج و سبزیجات آماده شده را لا به لا در قابلمه ریخته و پلو سبزیجات را دم می گذاریم در انتهای دم کشیدن پلو سبزیجات ، زعفران دم کرده را روی آن می ریزیم.

پیاز را خلالی باریک برش زده و در روغن سرخ می کنیم. خلال بادام را داخل آب به مدت ۱۵ دقیقه خیس کرده و بعد در آبکش می ریزیم .

پلو سبزیجات آماده شده را در دیس کشیده و با پیازداغ و خلال بادام تزیین می کنیم.

نکته :

  • برنج را از قبل خیس کنید و نمک به آن اضافه نمایید. میزان نمک باید کمی بیشتر باشد بدلیل آبکش کردن برنج نمک اضافه به همراه آب از برنج جدا می شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید