چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پلوفرنگی

9465 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه پلوفرنگی:

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و کمی تفت می دهیم تا گوشت نیم پز شود. در ظرفی دیگر رشته فرنگی ها در روغن ریخته و سرخ میکنیم بطوریکه قهوه ای رنگ شود سپس گوشت نیم پز شده ، هویج نگینی خرد شده ، نخود فرنگی ، نمک ، فلفل و دارچین را به آن اضافه و مخلوط میکنیم و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم. برنج را به صورت کته تهیه میکنیم قبل از اینکه آب برنج خشک شود مخلوط پلو فرنگی را به برنج اضافه و مخلوط میکنیم اگر به روغن نیاز داشت کمی هم روغن روی آن می ریزیم بعد از خشک شدن آب برنج کمی روی پلوفرنگی دارچین می پاشیم و دم میگذاریم.

پلوفرنگی غذا کشور سوریه می باشد.

نکته :

  • میتوان پلو فرنگی را با گوشت قیمه ای ریز خرد شده تهیه نمود و یا حتی بدون گوشت یا با سویا درست کرد، در صورت عدم استفاده از گوشت از آبگوشت استفاده شود.
  • برای تهیه پلوهای مخلوط بهتر است 50 درصد برنج دانه بلند و 50 درصد برنج ایرانی استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Asparagus-Salad

سالاد مارچوبه

آرتیشو را خوب می پزیم و بعد از...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات