چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Peas-Rice2

پلوفرنگی

10 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
هویج بزرگ – 1 عدد
نخود فرنگی پخته – نصف پیمانه
رشته فرنگی – نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده – 150 گرم
پیاز – 1 عدد
نمک ، فلفل و دارچین – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه پلوفرنگی

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و کمی تفت می دهیم تا گوشت نیم پز شود. در ظرفی دیگر رشته فرنگی ها در روغن ریخته و سرخ میکنیم بطوریکه قهوه ای رنگ شود سپس گوشت نیم پز شده ، هویج نگینی خرد شده ، نخود فرنگی ، نمک ، فلفل و دارچین را به آن اضافه و مخلوط میکنیم و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم. برنج را به صورت کته تهیه میکنیم قبل از اینکه آب برنج خشک شود مخلوط پلو فرنگی را به برنج اضافه و مخلوط میکنیم اگر به روغن نیاز داشت کمی هم روغن روی آن می ریزیم بعد از خشک شدن آب برنج کمی روی پلوفرنگی دارچین می پاشیم و دم میگذاریم.

پلوفرنگی غذا کشور سوریه می باشد.

نکته :

  • میتوان پلو فرنگی را با گوشت قیمه ای ریز خرد شده تهیه نمود و یا حتی بدون گوشت یا با سویا درست کرد، در صورت عدم استفاده از گوشت از آبگوشت استفاده شود.
  • برای تهیه پلوهای مخلوط بهتر است 50 درصد برنج دانه بلند و 50 درصد برنج ایرانی استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید