چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

french_apple_pie

پای سیب فرانسوی

4.6 هزار بازدید
75 دقیقه
مواد لازم
سیب زرد خلال شده - 750 گرم
شکر - 130 گرم
دارچین - 1 قاشق غذا خوری
آرد - 350 گرم
کره - 200 گرم
شیر - 200 سی سی
نمک - به میزان لازم
تخم مرغ - 1 عدد

طرز تهیه پای سیب فرانسوی

طرز تهیه پای سیب فرانسوی:

شکر و دارچین را مخلوط می کنیم و روی سیب های خرد شده در قابلمه می پاشیم ، سپس نصف استکان آب روی سیب ها ریخته و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره نرم شده را به آن اضافه و با سر انگشتانمان کره را بخورد آرد می دهیم تا کاملاً کره جذب آرد شود. تخم مرغ را به آن اضافه و ورز می دهیم . شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست آید. خمیر پای سیب فرانسوی را در یخچال به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم. بعد کف قالب پهن می کنیم و روی آن را با سیب پخته شده پر می کنیم و روی سیب ها را یک لایه خمیر می پوشانیم . قالب را به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد داخل فر می گذاریم تا پای سیب فرانسوی آماده شود.

نوش جان !

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید