چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

potato-pie

پای سیب زمینی

3.2 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم

سیب زمینی پخته – 6 عدد
تخم مرغ – 1 عدد
آرد – 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ – 2 قاشق غذاخوری
قارچ – 1 پیمانه
فلفل دلمه ای کوچک – 1 عدد
نخود سبز پخته – نصف پیمانه
گوجه فرنگی کوچک – 1 عدد
زرشک و کنجد – 2 قاشق غذاخوری
خیارشور- 6 عدد
خلال پسته و بادام – به مقدار کم
نمک ، فلفل و پودر سیر – به میزان لازم
زعفران – به میزان کم

طرز تهیه پای سیب زمینی

سیب زمینی را رنده ریز میکنیم ، ادویه ها و تخم مرغ را به همراه زعفران اضافه کرده و ورز میدهیم ،  سپس 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد از 2 ساعت خمیر را مجدداً ورز می دهیم و به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم داخل قالب را چرب و آردپاشی میکنیم و آرد اضافه را خالی میکنیم (ظرف تفلون احتیاج به چرب کردن و آردپاشی ندارد) سیب زمینی را به کف و دیواره قالب به صورت فشرده پهن میکنیم .

قارچ را با کمی نمک تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود سپس داخل صافی گذاشته تا روغن و آب آن گرفته شود. خیارشور را نگینی ریز خرد کرده و داخل صافی میریزیم تا آب اضافه آن جدا شود . زرشک را کمی تفت میدهیم .

قارچ ، خیارشور ، کنجد ، فیله گوجه فرنگی نگینی خرد شده ، نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای خرد شده ، زرشک ، پیازداغ ، خلال پسته و بادام را روی خمیر می ریزیم و مابقی خمیر را صاف کرده و روی مواد می گذاریم و با چاقو چند سوراخ روی خمیر قرار میدهیم و فویل آلومینیمی را روی ظرف کشیده و چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم ظرف را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم و پای سیب زمینی را از فر خارج کرده و روی آن کره می مالیم و30 دقیقه بدون فویل در فر قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید