چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پای انگلیسی

پای انگلیسی

2.7 هزار بازدید
70 دقیقه
مواد لازم

سیب زمینی – 450 گرم
شیر گرم – 6 فنجان
کره – 50 گرم
خامه – 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
گوشت بره – 350 گرم
هویج کوچک – 1 عدد
پیاز – 1 عدد
ساقه کرفس – 1 عدد
سیر خرد شده – 1 حبه
پودر آویشن – 1 قاشق مرباخوری
آب گوشت – 1 فنجان
آرد – 1 قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته – نصف فنجان

طرز تهیه پای انگلیسی

سیب زمینی را پوست گرفته و خرد میکنیم و روی حرارت با مقداری آب قرار میدهیم تا سیب زمینی پخته و نرم شود. بعد از نرم شدن سیب زمینی آب اضافه آن را دور ریخته و کره ، خامه ، شیر ، نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم . ذگوشت بره را به قطعات کوچک خرد کرده و در روغن یا کره تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شود، سپس هویج ، پیاز ، سیر و کرفس را خرد کرده و به همراه نخودفرنگی و آویشن اضافه و تفت می دهیم تا نرم شود، بعد آب گوشت ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه می نماییم صبر کرده تا بجوش آید و آب آن تبخیر شود، مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و صاف میکنیم و سیب زمینی را روی آن پخش می نماییم و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی سیب زمینی ها طلایی رنگ شود ، پای انگلیسی آماده سرو است.

بهتر است پای انگلیسی را تک نفره درست نماییم.

فر را از قبل گرم میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید