چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پاستا گوجه فرنگی با میگو

1763 بازدید 25 دقیقه

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی با میگو:

پاستا را طبق دستور مندرج شده بر روی بسته طبخ و آماده کنید سپس مقداری از ریحان و مقداری از گوجه فرنگی را به همراه میگوهای پوست کنده شده بر روی حرارت متوسط به مدت دو الی 3 دقیقه با روغن طبخ دهید (تا میگو به رنگ صورتی شود سپس آن ها را از ظرف خارج کنید).

به جز مقدار اندکی بقیه ریحان ها و گوجه فرنگی ها و ادویه ها را اضافه کنید و اندکی طبخ دهید. پنیر خامه ای را اضافه کرده و تا زمانی که آب شود مواد را طبخ دهید. پس از آب شدن به اندازه یک دقیقه آن را با بقیه مواد طبخ دهید.

میگوها را به درون ظرف بازگردانید و ماکارونی ها و بقیه مواد را به آنها اضافه نمایید. در صورت تمایل مقداری صبر کنید تا میگوها اندکی گرم شوند.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

آبزیان , غذا ها , ماکارونی و لازانیا
نظرات 1 نظر

سوگند گفته :

خیلی قشنگه .درست می کنم
اسفند ۲۹, ۱۳۹۵ , پاسخ
یک پیشنهاد
chicken with orange juace

خوراک مرغ پرتقالی

مرغ را در کره تفت می دهیم سپس...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات