چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پاستا گوجه فرنگی با میگو

908 بازدید 25 دقیقه

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی با میگو:

پاستا را طبق دستور مندرج شده بر روی بسته طبخ و آماده کنید سپس مقداری از ریحان و مقداری از گوجه فرنگی را به همراه میگوهای پوست کنده شده بر روی حرارت متوسط به مدت دو الی 3 دقیقه با روغن طبخ دهید (تا میگو به رنگ صورتی شود سپس آن ها را از ظرف خارج کنید).

به جز مقدار اندکی بقیه ریحان ها و گوجه فرنگی ها و ادویه ها را اضافه کنید و اندکی طبخ دهید. پنیر خامه ای را اضافه کرده و تا زمانی که آب شود مواد را طبخ دهید. پس از آب شدن به اندازه یک دقیقه آن را با بقیه مواد طبخ دهید.

میگوها را به درون ظرف بازگردانید و ماکارونی ها و بقیه مواد را به آنها اضافه نمایید. در صورت تمایل مقداری صبر کنید تا میگوها اندکی گرم شوند.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

آبزیان , غذا ها , ماکارونی و لازانیا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
cup cake

کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

داخل یک فنجان بزرگ را با روغن چرب...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات