چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پاستا گوجه فرنگی با میگو

772 بازدید 25 دقیقه

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی با میگو:

پاستا را طبق دستور مندرج شده بر روی بسته طبخ و آماده کنید سپس مقداری از ریحان و مقداری از گوجه فرنگی را به همراه میگوهای پوست کنده شده بر روی حرارت متوسط به مدت دو الی 3 دقیقه با روغن طبخ دهید (تا میگو به رنگ صورتی شود سپس آن ها را از ظرف خارج کنید).

به جز مقدار اندکی بقیه ریحان ها و گوجه فرنگی ها و ادویه ها را اضافه کنید و اندکی طبخ دهید. پنیر خامه ای را اضافه کرده و تا زمانی که آب شود مواد را طبخ دهید. پس از آب شدن به اندازه یک دقیقه آن را با بقیه مواد طبخ دهید.

میگوها را به درون ظرف بازگردانید و ماکارونی ها و بقیه مواد را به آنها اضافه نمایید. در صورت تمایل مقداری صبر کنید تا میگوها اندکی گرم شوند.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

آبزیان , غذا ها , ماکارونی و لازانیا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
chicken roll

رولت فیله مرغ

پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی باریک...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات