چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

valak polo

والک پلو

4.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
برنج - 1 کیلو
والک - 1/5 کیلو
روغن - به میزان لازم

طرز تهیه والک پلو

طرز تهیه والک پلو:

والک را تمیز کرده و می شوییم و در آبکش ریخته تا آب اضافه اش را از دست بدهد و بعد درشت تر از سبزی پلو خرد می کنیم.

valak

قابلمه را آب کرده و بعد از جوش آمدن آب برنج را داخل آن می ریزیم وقتی مغز برنج نرم شد والک را در برنج ریخته و یکی دو جوش که خورد آبکش کرده و آب نیم گرم روی آن می دهیم و برنج را دم میگذاریم.

میتوان لا به لای والک پلو گوشت پخته یا کوفته ریزه سرخ شده قرار داد و بعد دم گذاشت.

تهیه والک پلو به روش کته:

برنج را به روش کته میگذاریم وقتی آب برنج کمی کشیده شده والک را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و مثل کته ساده دم میگذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نگین گفته:
    این که خیلی ساده و راحته تصور میکردم خیلی سخت باشه حتما والک میگیرم ودرستش میکنم مرسی
دیدگاهتان را بنویسید