چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

hamburger

همبرگر خانگی

5.9 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

گوشت گوساله- 600 گرم
پیاز متوسط- 2 عدد
مغز نان باگت – 1 پیمانه
شیر – 1/4 پیمانه
آرد سوخاری – 1 پیمانه
سس خردل – 1 قاشق چایخوری
خامه – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ – 1 عدد
فلفل سیاه – 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی :

گوشت گوساله را 3 بار چرخ کرده و داخل یک ظرف دربسته قرار می دهیم و به مدت 1 شب در یخچال قرار می دهیم تا خون آبه گوشت از گوشت جدا شود. بعد از این مدت گوشت را از یخچال درآورده و خون آبه گوشت را به خورد گوشت می دهیم و گوشت را درتابه گذاشته و تابه را روی حرارت می گذاریم و تا 10 می شماریم تابه را از روی حرارت برداشته و گوشت را ماساژ می دهیم حرارت تابه که کم شد دوباره روی حرارت گذاشته و تا 10 می شماریم و مجدداً تابه را از روی حرارت برداشته و ماساژ می دهیم گوشت نباید در اثر حرارت تغییر رنگ بدهد این کار باعث میشود که چسبندگی گوشت زیاد بشود.  شیر را کم کم به مغز نان باگت اضافه کرده تا خیس شود. پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و به مغز نان خیس شده اضافه می کنیم و بعد خامه ، نمک ، سس خردل، فلفل سیاه و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه و مخلوط کرده و سپس به گوشت اضافه میکنیم و ورز می دهیم . گوشت همبرگر را به مدت 1 ساعت در داخل یخچال قرار می دهیم .

برای قالب همبرگر خانگی میتوان از در ظرف های مثل دبه استفاده کرد یک نایلون داخل در گرد می اندازیم و به اندازه 80 گرم از مایه همبرگر برداشته و در آرد سوخاری می غلطانیم و در قالب ریخته و صاف می کنیم و سپس در روغن  داغ سرخ میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید