چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

نوتلا رژیمی

نوتلا رژیمی

45 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

قندق – 3 فنجان
شیره افرا یا شکر نارگیل – 4 قاشق چایخوری
نمک دریایی – 1/8 قاشق چایخوری
پودر کاکائو – 5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نوتلا رژیمی


برای تهیه نوتلا رژیمی ابتدا فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . داخل یک سینی کاغذ روغنی می اندازیم و مغز فندق ها را روی آن قرار می دهیم و داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشته تا کمی طلایی گردد و پوست آنها از فندق جدا شود، برای اینکه پوست مغز فندق ها کاملا جدا شود آنها را روی یک حوله نرم قرار داده و مالش می دهیم تا جایکه امکان دارد پوستشان جدا گردد.

سپس فندق ها را با دستگاه غذاساز پودر می کنیم بعد از پودر کردن چند دقیقه صبر کرده و بعد شیره افرا و نمک اضافه می نماییم و خوب هم زده تا جذب فندق شود در آخر پودر کاکائو را اضافه و مخلوط می کنیم نوتلا را داخل یک ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می نماییم

نکته :

  • به جای شیره افرا از شکر نارگیل می توان استفاده نمود.
  • در صورت در دسترسی نبودن شیره افرا یا شکر نارگیل ، می توان از شکر معمولی استفاده نمود در این صورت نوتلا رژیمی محسوب نمی شود.
  • با توجه به ذائقه می توانید از شکر بیشتری استفاده نمایید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید