چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

mint

نعناء داغ

1.4 هزار بازدید
1 دقیقه
مواد لازم

نعناء خشک پودر شده – 1 قاشق غذاخوری
روغن – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نعناء داغ

برگ خشک شده نعناء را در دست فشار میدهیم تا بصورت پودر در بیاید ، روغن را روی حرارت گذاشته تا گرم شود ، سپس نعناء را به روغن اضافه میکنیم و حدود 1 تا 2 دقیقه هم می زنیم و از روی حرارت بر میداریم.

نعناء خیلی زود می سوزد و سیاه میشود بنابراین نباید مدت زیادی روی حرارت قرار داشته باشد.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید