چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

beas

نخود نمکی

3.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

نخود پخته شده یا کنسروی – به میزان لازم
روغن زیتون  – به مقدار کم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه نخود نمکی

نخود را از دو شب قبل خیس کرده و بعد می پزیم بعد از پخت در آبکش ریخته و روی آن را آبسرد میگیریم و پوست های شل شده نخود را جدا و نخودها را خشک می نماییم سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نخودها را روی آن پخش و روی آن روغن زیتون اسپری میکینم (نخودها روی هم قرار نگیرد)، در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم بعد از 15-20 دقیقه سینی فر را تکان داده تا نخودها جابجا و زیرو رو شوند و مجدداً در فر به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار میدهیم تا نخودها سفت و ترد شوند بعد از اینکه از فر خارج نمودیم روی آن نمک می پاشیم . نخود نمکی بعد از سرد شدن آماده سرو است. (فر را از قبل گرم میکنیم)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید