چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

rice with greenpeas

نخودپلو

3.3 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم
برنج – نیم کیلو
نخود سبز – 1 کیلو
گوشت مغز ران – 400 گرم
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
پیازداغ – 3 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه نخودپلو

طرز تهیه نخودپلو:

گوشت را قیمه ای خرد کرده و با پیاز داغ سرخ میکنیم بعد دو سه لیوان آب روی آن ریخته و میگذاریم بپزد. سپس نخودسبز را به همراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل به گوشت اضافه و حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بپزد بعد از پختن به اندازه نصف لیوان آب داشته باشد.

برنج را آبکش کرده و گوشت قیمه ای و نخود را لابه لای برنج میریزیم و نخودپلو را دم میگذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید