چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ناگت خانگی

ناگت مرغ خانگی

4.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ – 1 عدد
پیاز – 2 عدد
سیر – 4 حبه
سس خردل – 4 قاشق غذاخوری
خامه – 4 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ – 4 عدد
ادویه تندوری – 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه- به مقدار لازم
پنیرپیتزا- 200 گرم
آرد سوخاری نارنجی – به میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و گوشت مرغ ، پیاز و سایر مواد (به جز آرد سوخاری) را با هم چرخ می کنیم و یا در غذاساز می ریزیم داخل سینی را آرد سوخاری نارنجی ریخته و مخلوط ناگت را روی آرد سوخاری به صورت یکنواخت پهن می کنیم و بعد با قالب دلخواه قالب می زنیم و روی آن را آرد سوخاری می پاشیم. ناگت مرغ خانگی را در روغن سرخ می نماییم.

برای فریز کردن ناگت ها ، بعد از قالب زدن و آرد سوخاری پاشیدن روی آنها ، ناگت ها را داخل سینی چیده و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید بعد از آن ناگت های یخ زده را در کیسه نایلونی گذاشته و فریز کنید به این ترتیب ناگت ها به هم نمی چسبند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید