چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

نان کدو

نان کدو

70 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

تخم مرغ – 3 عدد
شکر – 2 فنجان
روغن – 1 فنجان
کدو سبز رنده شده – 4 فنجان
وانیل – 2 قاشق چای خوری
آرد – 3 فنجان
دارچین – یک و نیم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر- نصف قاشق چایخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین – 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان کدو

تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم سپس شکر و روغن را اضافه می کنیم و همچنان با همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم ، پودر دارچین ، نمک ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و آرد را با هم مخلوط کرده و به تخم مرغ  اضافه می کنیم و با همزن زده تا مخلوطی یکنواخت بدست بیاید در آخر کدو رنده شده که آب آن جدا شده است را به مواد اضافه می نماییم.  قالب را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی چرب و آرد پاشی می کنیم مواد نان کدو را داخل قالب ریخته و در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا نان کدو پخته شود.

نکته:

با توجه به تفاوت در فر ها می توان با یک خلال دندان پخت نان را تست کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید