چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

نان کتو

نان کتو

505 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پنیر موزرلای خرد شده – ۱/۵ پیمانه
پنیر خامه‌ای – ۳۰ گرم
آرد بادام – نصف پیمانه
آرد نارگیل – ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ بزرگ – ۱ عدد
پنیر موزرلای خرد شده (جهت رویه) – نصف پیمانه
پنیر پارمزان خرد شده (جهت رویه) – نصف پیمانه
جعفری (خرد شده) – ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان کتو

فر را با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کنید؛ موزرلا و پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسب ماکروویو با حداکثر توان دستگاهتان آب کنید. جهت بهبود کیفیت نان کتو و جلو‌گیری از پخته شدن پنیر‌ها هر ۳۰ ثانیه انها را هم بزنید.

با استفاده از یک مخلوط کن یا غذاساز ترکیب به دست آمده را با آرد بادام، تخم مرغ و آرد نارگیل به قدری هم بزنید که ترکیب یک‌نواختی به دست آید. مقداری به ترکیب به دست آمده استراحت بدهید تا از میزان چسبندگی آن کاسته شود سپس آن را بین دو ورقه روغنی قرار دهید و آن را به کمک وردنه تا جایی که قطرش تقریبا ۶ سانتی‌متر شود صاف کنید.

حال ورقه بالایی را برداشته و ورقه پایینی را به همراه خمیر روی ظرف فر خود قرار دهید. ۱/۴ پیمانه از پنیر موزرلا را به نحوی روی خمیر بریزید که خمیر از طرفین حدود ۱/۵ سانتی‌متر فاصله داشته باشد.

حدودا پنج دقیقه (یا تا زمانی که اطراف خمیر طلایی شود) درون فر قرار دهید سپس باقی‌مانده موزرلا را به همراه پنیر پارمزان روی سطح خمیر ریخته و مجددا به همدت ۳ الی ۵ دقیقه (یا زمانی که لایه دوم کاملا آب شود) درون فر قرار دهید.

حتما قبل از سرو کردن نان کتو آن را با جعفری تزیین نمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید