چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

نان موزی

437 بازدید 2 ساعت

طرز تهیه نان موزی:

خمیرمایه را با آب و یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا روی آن حباب بزند (حدود 5 تا 10 دقیقه). تخم مرغ ، نمک و روغن را در ظرفی می ریزیم و کمی با چنگال می زنیم. موز را له کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه می نماییم . خمیر مایه آماده شده را به مواد نان موزی اضافه و پس از مخلوط کردن ، آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز می دهیم تا چسبندگی خمیر از بین برود (تکه از خمیر به دست نچسبد) و خمیر یکدستی بدست بیاید. یک کاسه را چرب کرده و خمیر یکدست و لطیف را داخل آن گذاشته و با یک پارچه نخی روی ظرف را می پوشانیم و در جای گرمی قرار می دهیم تا به مدت یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند . بعد به مدت چند ثانیه خمیر را ورز داده تا پف خمیر گرفته شود . قالب را کاغذ روغنی انداخته و خمیر را داخل آن می ریزیم و مجدداً به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم . قالب نان موزی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا نان پخته شود.

فر را از قبل گرم می نماییم.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
pitza-margarita

پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا: فر را روی دمای...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات