چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Bread-dighi1

نان دیگی

9.4 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

آرد – 3 لیوان
روغن – 1/4 لیوان
آب ولرم – 1 لیوان
خمیر مایه – 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ – 1 عدد
نمک – 1 قاشق چایخوری
رازیانه نیمکوب – 1 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – 1 قاشق غذاخوری
شکر – 3 قاشق غذاخوری
شیر- نصف لیوان

طرز تهیه نان دیگی

خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم ریخته ، هم می زنیم و صبر میکنیم تا روی آن حباب بزند. آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن را به آن اضافه میکنیم با سر انگشت روغن را به خورد آرد میدهیم سپس رازیانه ، زنجبیل ، شیر ، تخم مرغ و مایه خمیر آماده شده را به آرد اضافه و ورز میدهیم تا تکه ای از خمیر به دست نچسبد ( اگر تکه ای از خمیر به دست چسبید کمی دیگر آرد اضافه میکنیم) حدود 10 دقیقه ای ورز می دهیم سپس خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و در یک قابلمه ای که چرب نموده ایم می چینیم و روی آنها سیاه دانه یا کنجد می ریزیم روی قابلمه را پارچه ای تمیز انداخته و به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم حجم خمیر 2 برابر میشود. درِ قابلمه را گذاشته و روی حرارت خیلی ملایم با شعله پخش کن قرار میدهیم بعد از 20 دقیقه نان دیگی آماده است.

نکته :

برای طلایی شدن روی نانها میتوان گریل فر را روشن نموده و در فر گذاشت و یا از گریل دستگاه مایکروویو استفاده نمود و به مدت 4 دقیقه در آن قرار داد تا روی نان دیگی طلایی رنگ شود.

Bread-dighi

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فهیم گفته:
    شیر و شکر رو تو مواد اولیه ش ننوشتید. مقدارش چقدر باشه؟ ممنون
دیدگاهتان را بنویسید