چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

نان

نان توک فرانسوی

1.4 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

شیر- 1 پیمانه
کره – 150 گرم
خمیرترش- 1/2 قاشق سوپخوری
آرد – 350 گرم
نمک – 1/2 قاشق چایخوری
شکر – 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ – 1 عدد
سیاه دانه یا کنجد – به میزان لازم
زعفران دم کرده- 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه نان توک فرانسوی

شکر را در شیر ولرم ریخته و هم می زنیم سپس خمیر ترش (مایه خمیر) را اضافه و مخلوط می نماییم و به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار میگذاریم تا پف کند. کره دمای محیط را در یک کاسه می ریزیم و مایه خمیر آماده شده را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به کره می افزاییم بطوریکه خمیر به دست نچسبد حدود 5 تا 6 دقیقه ورز می دهیم سپس زمان داده تا خمیر به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند. بعد از استراحت با کمی ورز دادن پف خمیر را میگیریم سطح را آردپاشی کرده و خمیر را با ضخامت 2 تا 3 میلیمتر باز می نماییم و به شکل مستطیل برش داده و در سینی فر قرار می دهیم. زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی آن می مالیم و سیاه دانه ، کنجد و یا زیره می پاشیم. نان توک فرانسوی را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا طلایی شود.

نکته:

میتوان با افزودن کمی پودر آویشن به آرد، نان توک فرانسوی با طعم آویشن تهیه نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید