چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

معجون مخصوص

701 بازدید 15 دقیقه

طرز تهیه معجون مخصوص:

انجیر را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم . هسته خرما را جدا می نماییم  و به همراه بستنی ، انجیر خیس خورده ، پسته ، گردو ، پودر کاکائو و گل محمدی در مخلوط کن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را به آن اضافه و مجدداً مخلوط کن را روشن کرده تا با هم مخلوط شود. مایه معجون را به داخل لیوان ها منتقل کرده و روی آن را پودر نارگیل می پاشیم . موز های برش زده شده را روی آن چیده و کنجد را روی موزها ریخته سپس پسته و گردو را روی آن می چینیم و روی آن عسل می ریزیم .

میتوان روی معجون را با خامه فرم گرفته و یا اسپری خامه تزیین کرده و روی آن را پودر کاکائو بپاشیم.

این میزان مواد اولیه برای تهیه حدود 4 تا 5 معجون کافی است.

برچسب ها :

, , , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

نوشیدنی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
lemon-Rosemary-drink

شربت لیمو و رزماری

پوست لیمو را خلالی خرد میکنیم و به...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات