چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

معجون

معجون مخصوص

1 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

انجیر – 15 عدد
خرما – 10 عدد
بستنی – 350 گرم
شیر – نیم لیتر
پسته – 50 عدد
گردو – 6 عدد
پودر کاکائو – 1 قاشق غذاخوری
گل محمدی (دلخواه) -1 قاشق غذاخوری
کنجد بو داده و عسل – به میزان لازم
موز – 1 عدد
خامه فرم گرفته – برای تزیین
گردو ، پسته و پودر کاکائو – برای تزیین

طرز تهیه معجون مخصوص

انجیر را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم . هسته خرما را جدا می نماییم  و به همراه بستنی ، انجیر خیس خورده ، پسته ، گردو ، پودر کاکائو و گل محمدی در مخلوط کن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را به آن اضافه و مجدداً مخلوط کن را روشن کرده تا با هم مخلوط شود. مایه معجون را به داخل لیوان ها منتقل کرده و روی آن را پودر نارگیل می پاشیم . موز های برش زده شده را روی آن چیده و کنجد را روی موزها ریخته سپس پسته و گردو را روی آن می چینیم و روی آن عسل می ریزیم .

میتوان روی معجون را با خامه فرم گرفته و یا اسپری خامه تزیین کرده و روی آن را پودر کاکائو بپاشیم.

این میزان مواد اولیه برای تهیه حدود 4 تا 5 معجون کافی است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید