چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

معجون مخصوص

511 بازدید 15 دقیقه

طرز تهیه معجون مخصوص:

انجیر را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم . هسته خرما را جدا می نماییم  و به همراه بستنی ، انجیر خیس خورده ، پسته ، گردو ، پودر کاکائو و گل محمدی در مخلوط کن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم سپس شیر را به آن اضافه و مجدداً مخلوط کن را روشن کرده تا با هم مخلوط شود. مایه معجون را به داخل لیوان ها منتقل کرده و روی آن را پودر نارگیل می پاشیم . موز های برش زده شده را روی آن چیده و کنجد را روی موزها ریخته سپس پسته و گردو را روی آن می چینیم و روی آن عسل می ریزیم .

میتوان روی معجون را با خامه فرم گرفته و یا اسپری خامه تزیین کرده و روی آن را پودر کاکائو بپاشیم.

این میزان مواد اولیه برای تهیه حدود 4 تا 5 معجون کافی است.

برچسب ها :

, , , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

نوشیدنی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
پیتزا ماهی

پیتزای ماهی

برای مصرف بیشتر ماهی یک نوع پیتزا ماهی...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات