چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مسقطی

1674 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه مسقطی:

نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتباً هم می زنیم تا بجوش آید و کمی غلیظ شود سپس شکر، گلاب ، خلال بادام و روغن آب کرده را به مایه اضافه و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود بعد از غلیظ شدن مسقطی را داخل پیاله ها ریخته و روی آن را با کمی پسته تزیین میکنیم.

نکته:

  • برای رنگی شدن مسقطی، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه می نماییم.
  • برای بدست آوردن مسقطی تکه ای می توان آب آن را کمتر ریخت تا بتوان آن را برش زد.
  • به جای روغن می توان از 150 گرم کره استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 1 نظر

الهه گفته :

اینجا روغن نداریم میزانش چ قدر هست
آذر ۲۰, ۱۳۹۶ , پاسخ
یک پیشنهاد
Estanboli-with-Fish

استانبولی ماهی

پیاز را در کمی روغن و زردچوبه تفت...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات