چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مسقطی

1430 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه مسقطی:

نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتباً هم می زنیم تا بجوش آید و کمی غلیظ شود سپس شکر، گلاب ، خلال بادام و روغن آب کرده را به مایه اضافه و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود بعد از غلیظ شدن مسقطی را داخل پیاله ها ریخته و روی آن را با کمی پسته تزیین میکنیم.

نکته:

  • برای رنگی شدن مسقطی، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه می نماییم.
  • برای بدست آوردن مسقطی تکه ای می توان آب آن را کمتر ریخت تا بتوان آن را برش زد.
  • به جای روغن می توان از 150 گرم کره استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
cumin-rice

زیره پلو کرمانی

گوشت را به همراه پیاز داغ به روغن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات