چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مسقطی

1068 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه مسقطی:

نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتباً هم می زنیم تا بجوش آید و کمی غلیظ شود سپس شکر، گلاب ، خلال بادام و روغن آب کرده را به مایه اضافه و هم می زنیم تا با هم مخلوط شود بعد از غلیظ شدن مسقطی را داخل پیاله ها ریخته و روی آن را با کمی پسته تزیین میکنیم.

نکته:

  • برای رنگی شدن مسقطی، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه می نماییم.
  • برای بدست آوردن مسقطی تکه ای می توان آب آن را کمتر ریخت تا بتوان آن را برش زد.
  • به جای روغن می توان از 150 گرم کره استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد

دمنوش گل سرخ (گل محمدی)

آب را می جوشانیم در قوری ۲ قاشق...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات