چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مرغ یونانی

8971 بازدید 90 دقیقه

طرز تهیه مرغ یونانی:

ماست ، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، پودر ارگانو ، نمک و فلفل را در کاسه ای مخلوط می کنیم پوست لیموترش را رنده ریز میکنیم بطوریکه تمام قسمت زردرنگ لیمو رنده شود. 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش و جعفری خرد شده را به مواد اضافه مینماییم ، تکه های مرغ را داخل مواد ریخته و در یک کیسه نایلون قرار میدهیم سپس در نایلون را گره می زنیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

مرغ ها در ظرف چیده و به مدت 45 تا 60 دقیقه با حرارت 190 درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود. مرغ یونانی آماده سرو است. نوش جان.

نکته :
  • در صورت تمایل میتوان سیر کمتری استفاده نمود.
 

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Cantaloupe Ice Cream

بستنی طالبی

طالبی را به شکل پوره له می کنیم...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات