چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مرغ یونانی

8684 بازدید 90 دقیقه

طرز تهیه مرغ یونانی:

ماست ، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، پودر ارگانو ، نمک و فلفل را در کاسه ای مخلوط می کنیم پوست لیموترش را رنده ریز میکنیم بطوریکه تمام قسمت زردرنگ لیمو رنده شود. 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش و جعفری خرد شده را به مواد اضافه مینماییم ، تکه های مرغ را داخل مواد ریخته و در یک کیسه نایلون قرار میدهیم سپس در نایلون را گره می زنیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

مرغ ها در ظرف چیده و به مدت 45 تا 60 دقیقه با حرارت 190 درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود. مرغ یونانی آماده سرو است. نوش جان.

نکته :
  • در صورت تمایل میتوان سیر کمتری استفاده نمود.
 

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
vegetable omlete

املت سبزی

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات