چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken3

مرغ شکم پر

5.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ بزرگ – 1 عدد
برنج پخته شده – 2 پیمانه
پیاز – 1 عدد
قارچ خرد شده – 1 پیمانه
مغز گردو- 1/2 فنجان
جعفری ساطوری شده – 2 قاشق سوپخوری
دارچین – 1 قاشق سوپخوری
کشمش – 1/2 فنجان
آب لیمو – 1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده – 1 قاشق سوپخوری
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ را شسته و روی آن پودر دارچین می پاشیم. قارچ ، جعفری ، آب لیمو ، کشمش ، زعفران ، نمک ، گردو ، برنج و پیاز نگینی خرد شده را با هم مخلوط میکنیم  و داخل شکم مرغ را با این مواد پر می نماییم و با یک نخ و سوزن تمیز می دوزیم . با یک فویل آلومینیمی ، مرغ شکم پر را بسته بندی میکنیم و داخل فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا مرغ پخته شود.

قبل از سرو نخ را از مرغ جدا میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید