چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مرغ سوخاری

1466 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه مرغ سوخاری:

برای تهیه مرغ سوخاری ابتدا مرغ را خرد کرده و به همراه پیاز ، نمک ، فلفل ، پودر سیر و کمی آب روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. بعد از پختن از روی حرارت برداشته و کمی که مرغ ها سرد شد قطعات مرغ را داخل آرد سفید می غلطانیم تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود (مرغ ها باید کمی خیس باشد تا آرد به آن بچسبد).

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا یکدست شود آرد سوخاری و کمی فلفل به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط میکنیم تا به غلظت ماست برسد. مرغ های آعشته شده به آرد را در مخلوط آردسوخاری و تخم مرغ می غلطانیم تا کاملاً مواد به آن بچسبد و  پوشش کاملی از مخلوط آردسوخاری روی آن باشد سپس مرغ ها را در روغن داغ سرخ میکنیم . بعد از سرخ کردن مرغ سوخاری را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن جدا شود.

مرغ سوخاری را میتوان به همراه سبزیجات یا سیب زمینی سرخ شده سرو نمود.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Stuffed artichokes

دلمه آرتیشو

در یک قابلمه مقداری آب ، یک قاشق...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات