چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Chicken with Salsa Sauce

مرغ با سس سالسا

2.7 هزار بازدید
1 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ ( نصف شده بدون پوست و استخوان ) – 4 عدد
سس تاکو – 5 قاشق غذا خوری
سس سالسا – 1 پیمانه
پنیر چدار ( رنده شده ) – 1 پیمانه

طرز تهیه مرغ با سس سالسا

فر را با دما 190 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) گرم میکنیم. سینه های مرغ را در ظرفی ریخته و با روغن کم به همراه سس تاکو و سس سالسا به مدت 25 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مرغ ها برشته شوند. پنیر چدار را روی مرغ ها میریزیم و 3 الی 5 دقیقه دیگر آن ها را در فر قرار می دهیم. ( تا زمانی که پنیر پرشته شود )

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید