چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مرغ پخته شده پنیر پارمیزان

مرغ با سس رنچ

166 بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ – 3 عدد
سس سالاد رنچ – نصف فنجان
خرده نان خشک – 1 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده- نصف فنجان
فلفل سیاه – 1 قاشق چایخوری
چاشنی ایتالیایی خشک شده – 1 قاشق چایخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ با سس رنچ

استخوان سینه مرغ را جدا کرده و از طول نصف می کنیم سپس آنها را در سس سالاد رنچ می خوابانیم (کمی مرغ ها را با سس هم زده تا تمام سطوح مرغ آغشته به سس شود) در یک ظرف دردار در یخچال به مدت ۴ ساعت تا یک شب قرار می دهیم . بعد از استراحت ، مرغ ها را از سس خارج می کنیم در یک ظرف کوچک خرده  نان ها ، پنیر پارمزان ، فلفل سیاه ، چاشنی ایتالیایی و نمک را خوب مخلوط کرده و دو طرف مرغ ها را به این مخلوط آغشته نموده و در سینی فر می گذاریم سینی را در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم سپس دمای فر را به ۱۷۵ درجه کاهش داده و ۳۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم تا مرغ با سس رنچ پخته و آماده سرو شود.

فر را از قبل با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.

دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت است.

ارزش تغذیه ای

۳۳۵ کالری، ۱۵ گرم چربی، ۱۵ گرم کربوهیدرات، ۳۳ گرم پروتئین در هر وعده. این دستور غذا کربوهیدرات کمی دارد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید