چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مربا

مربا موز و توت فرنگی (کم شیرین)

1.2 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

توت فرنگی پوره شده  – 3 فنجان
موز پوره شده – 1 فنجان
آب لیموی تازه – 1/4 فنجان
عسل – 1/2 تا 1 فنجان
پودر ژلاتین – 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه مربا موز و توت فرنگی (کم شیرین)

توت فرنگی های تازه و موز  را با گوشتکوب یا دستگاه غذاساز پوره میکنیم سپس آب لیموی تازه را به آن اضافه می نماییم . عسل را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود و به پوره میوه ها اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود و مربا موز و توت فرنگی آماده گردد.

نکته:

  • عسل باید دمای محیط باشد.
  • میزان عسل بستگی  به ذائقه افراد خانواده دارد.
  • برای راحتی کار میتوانید از موزهای کاملاٌ رسیده استفاده نمایید.
  • میتوان به جای عسل از شکر به میزان نصف پیمانه استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • منیره گفته:
    خوب
دیدگاهتان را بنویسید