چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه مربا موز و توت فرنگی (کم شیرین):

توت فرنگی های تازه و موز  را با گوشتکوب یا دستگاه غذاساز پوره میکنیم سپس آب لیموی تازه را به آن اضافه می نماییم . عسل را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود و به پوره میوه ها اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود و مربا موز و توت فرنگی آماده گردد.

نکته:

  • عسل باید دمای محیط باشد.
  • میزان عسل بستگی  به ذائقه افراد خانواده دارد.
  • برای راحتی کار میتوانید از موزهای کاملاٌ رسیده استفاده نمایید.
  • میتوان به جای عسل از شکر به میزان نصف پیمانه استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع شور ،ترشي و مربا
نظرات 1 نظر

منیره گفته :

خوب
اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۵ , پاسخ
یک پیشنهاد
ناگت خانگی

ناگت مرغ خانگی

گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات