چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه مربا موز و توت فرنگی (کم شیرین):

توت فرنگی های تازه و موز  را با گوشتکوب یا دستگاه غذاساز پوره میکنیم سپس آب لیموی تازه را به آن اضافه می نماییم . عسل را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود و به پوره میوه ها اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود و مربا موز و توت فرنگی آماده گردد.

نکته:

  • عسل باید دمای محیط باشد.
  • میزان عسل بستگی  به ذائقه افراد خانواده دارد.
  • برای راحتی کار میتوانید از موزهای کاملاٌ رسیده استفاده نمایید.
  • میتوان به جای عسل از شکر به میزان نصف پیمانه استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع شور ،ترشي و مربا
نظرات 1 نظر

منیره گفته :

خوب
اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۵ , پاسخ
یک پیشنهاد
date-&-mascarpone-tart

تارت خرما و ماسکارپونه

آرد گندم و آرد برنج را با هم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات