چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

wallnut-Jam

مربای گردو

1.7 هزار بازدید
2 ساعت + 14 روز
مواد لازم

شکر – یک و نیم کیلو
گردو – 1 کیلو
هل کوبیده – 1 قاشق سوپخوری
آب – 8 پیمانه
آهک – 1 کیلو

طرز تهیه مربای گردو

گردوهای کوچک تازه را پوست گرفته و با یک سوزن کلفت تمیز (مثل سوزن لحاف دوزی) چهارطرف آنرا سوراخ میکنیم بطوریکه از طرف دیگر سوزن خارج شود ، سپس گردوها را در یک ظرف آب معمولی می ریزیم و به مدت 10 روز هر روز آب آن را عوض میکنیم تا تلخی و سیاهی آن گرفته شود.

آهک را در 10 تا 12 لیوان آب سرد حل کرده و بهم می زنیم و صبر میکنیم تا آهک کاملاً رسوب کند ، قسمت زلال آب آهک را جدا کرده و گردوها را داخل آن به مدت 12 ساعت قرار میدهیم سپس در آبکش می ریزیم و چند دفعه شسته و بعد به مدت 24 ساعت در آب سرد می ریزیم در این مدت 4 بار آب گردوها را عوض میکنیم.

نیم کیلو شکر را در دو پیمانه آب حل نموده و روی حرارت میگذاریم تا قوام بیاید. بعد گردوها را داخل آن میریزیم به مدت 5 دقیقه ای که جوشید هل را داخل آن ریخته و از روی حرارت برمی داریم . مربای گردو را بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار می ریزیم.

رنگ مربای گردو  بسیار تیره است بنابراین با مابقی شکر و آب شربت درست میکنیم و زمان مصرف ، مربای گردو را با شربت سفید سرو می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید