چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

carrot-jam

مربای هویج

2.5 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

هویج – 3 کیلو
شکر – 3 تا 4 کیلو
گلاب – نصف لیوان
آب لیمو – نصف استکان

طرز تهیه مربای هویج

هویج را پوست گرفته ، شسته و رنده می کنیم و با 5 تا 6 لیوان آب و شکر روی حرارت میگذاریم تا مربا بجوش آید ، گاهی کف مربا را میگیریم شربت که قوام آمد گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم ، بعد از یکی دو جوش مربا هویج را از روی حرارت برمیداریم.

مربای هویج را میتوان با مخلوطی از خلال پوست پرتقال یا نارنج تهیه نمود برای این کار 3 تا 4 لیوان خلال تلخی گرفته را با 5 قاشق سوپخوری خلال بادام و پسته به همراه هویج روی حرارت میگذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید