چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مربای هلو

مربای هلو

496 بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

هلو – 1 کیلو
شکر – 1 کیلو
آب لیمو – 1 قاشق مرباخوری
گلاب – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای هلو

ابتدا پوست هلو را با چاقو جدا می کنیم و به قطعات کوچکتر هلو را خرد کرده و هسته آن را جدا می نماییم. هلوها را در ظرف لعابی ریخته و لا به لای آن را شکر می پاشیم دو تا سه لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده تا به آرامی بپزد وقتی هلوها پخت (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) و شربت به قوام رسید گلاب و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و بعد از خنک شدن، مربای هلو  را به ظرف های شیشه ای دردار منتقل می کنیم .

نکته:

  • می توان به جای گلاب از وانیل استفاده نمود.
  • با توجه به ذائقه افراد خانواده می توان از میزان شکر در تهیه مربا کاست.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید