چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مربای هلو

202 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه مربای هلو:

ابتدا پوست هلو را با چاقو جدا می کنیم و به قطعات کوچکتر هلو را خرد کرده و هسته آن را جدا می نماییم. هلوها را در ظرف لعابی ریخته و لا به لای آن را شکر می پاشیم دو تا سه لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده تا به آرامی بپزد وقتی هلوها پخت (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) و شربت به قوام رسید گلاب و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم و بعد از خنک شدن، مربای هلو  را به ظرف های شیشه ای دردار منتقل می کنیم .

نکته:

  • می توان به جای گلاب از وانیل استفاده نمود.
  • با توجه به ذائقه افراد خانواده می توان از میزان شکر در تهیه مربا کاست.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع شور ،ترشي و مربا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
شیرینی توری گردویی

شیرینی توری گردویی

کره را ذوب کرده و شکر را به آن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات