چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Jujube-Jam

مربای عناب

2.9 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

عناب – 250 گرم
شکر – 500 گرم
آب – 2 پیمانه
چوب دارچین – دو تکه
آبلیمو – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای عناب

عناب ها را به مدت 6 ساعت در آب خیس میکنیم سپس هسته های آن را جدا می نماییم. شکر را در آب حل کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد بعد عنابها و چوب دارچین را داخل آب و شکر می ریزیم و درِ ظرف را به صورت نیمه باز میگذاریم و حرارت را کم میکنیم تا مربای عناب به قوام بیاید . در اواخر پخت آبلیمو را به آن اضافه میکنیم.

نکته :

مربای عناب را یک روز در دمای آشپزخانه قرار داده و بعد به ظرف شیشه ای منتقل نموده و در یخچال نگهداری میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید