چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

White-mulberry-jam

مربای توت سفید

1.9 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

توت سفید – نیم کیلو
شکر – 500 تا 700 گرم
آب – 2 لبوان
جوهر لیمو – 1/8 استکان

طرز تهیه مربای توت سفید

توت ها را شسته و بهمراه شکر و آب داخل یک ظرف می ریزیم (از قابلمه با جنس روی و مس استفاده نشود) و روی حرارت میگذاریم تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید سپس جوهرلیمو را به مربای توت سفید اضافه میکنیم بعد از چند جوش مربا را از روی حرارت برمی داریم و پس از خنک شدن با همان ظرف به مدت یک شب در یخچال قرار میدهیم سپس مربای توت سفید را به یک ظرف دردار منتقل می نماییم.

میتوان بجای جوهرلیمو از آب لیمو استفاده نمود فقط از اول پخت مربا آب لیمو را اضافه نمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید