همبرگر با چاشنی تی زاتزیکی
برای تهیه چاشنی تی زاتزیکی خیار را پوست...
ماکارونی رشته ای – 1بسته
کره – 100 گرم
پنیر پیتزای رنده شده – 200 گرم
جعفری خرد شده – نصف فنجان
پودر سیر – 1 قاشق چای خوری
خامه – 100 گرم
ماکارونی پخته شده را آبکش کرده و در ظرف با کره و پودر سیر تفت میدهیم . جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و مدت 5 دقیقه آن را تفت میدهیم. سپس از روی حرارت بر میداریم و خامه و پنیر پیتزا را به آن اضافه میکنیم ( سس آلفردو ) . حالا ماکارونی را با سس آلفردو مخلوط کرده و سرو میکنیم .
نکته : این غذا را میتوان با میگو ، مرغ سرخ شده یا بیفتک انگشتی نیز سرو کرد.