چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

monty turkey

مانتی ترکیه

66 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

آرد -۲ لیوان
نمک – ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ – 1 عدد
آب به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد .
گوشت چرخ کرده – ۲۵۰ گرم
پیاز -۱ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
ماست – 1 لیوان
سیر- 2 حبه
کره ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مانتی ترکیه

طرز تهیه مانتی غذای اصیل ترکیه:

آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط می کنیم و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر یکنواخت و نسبتاً نرمی بدست بیاید ، روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.

پیاز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت می دهیم . سپس خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز می کنیم و با چاقو تیز به شکل مربع 1/5 * 1/5 سانتیمتری می بریم و یا با استکان قالب می زنیم. از مواد میانی کمی روی خمیر برش خورده ریخته و خمیر را مثل قطاب می پیچیم (یا مثل بقچه می بندیم). وقتی همه خمیرهای مانتی را درست کردیم . یک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده و مانتی ها را داخل آن ریخته و به مدت 15 -20 دقیقه می جوشانیم . بعد آبکش کرده و مانتی ترکیه را در بشقاب می ریزیم .

رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و کمی آب اضافه می کنیم تا به غلظت سس برسد. سیر رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روی مانتی ها را ابتدا سس و بعد از ماست سیردار می ریزیم. مانتی ترکیه آماده سرو است.

مانتی ترکیه را باید گرم سرو کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهدی عطا گفته:
    من ترکمنم و تو شهرستان گنبد کاووس تو اکثر رستورانا میشه این غذای خوشمزه رو خورد☺
  • عمارت گفته:
    این غذا ی اصیل افغانی ، ژاپنی و چینی هم هست توی روسیه هم خیلی طرف دار داره و به اسم منتو میشناسن اما توی ترکیه مانتی میگن
  • تارا گفته:
    بابا بسته بندیشو بخرید راحت یه ربعه آماده ش کنید بخورید. عالیه من بجای ماست و اینا از سس تند استفاده میکنم خیلی میچسبه
  • نیما گفته:
    ممنونم بسیار عالی ، دستتون درد نکنه واقعا
  • سعیده☺ گفته:
    عسلم اون که قرمزه و تو کره تفت میدن میریزن رو ماست ربه گوجه نیستش ، پول بیبره
  • لارا گفته:
    ین خمیر رو ترکیه ها در سلف می گذارند نمی دونی ؟ خوب بووووووووووووووددددددددد خیلی.
  • لیلی گفته:
    سلام گلم من تا حالا با خمیر آشپزی نکردم منظور از اینکه خمیرو میپوشونی تا استراحت کنه چجوریه؟منظورم اینکه عینه ماست درست کردن تو ظرف دربسته میزاری و دورش پارچه میپیچی یا جور دیگه ممنون
  • فاطمه گفته:
    بد نیست.....
  • سهیلا گفته:
    عزیزم مرسی خوش مزه بود دستت طلا جیگرکم
  • رضا گفته:
    مانتی خوش مزه بود
  • محمد گفته:
    وخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ این چیه لبابا
  • امیر گفته:
    خیلی خیلی بد نوشته شده بود طوری که مواد لازم اصلا قابل رویت نبود و با تصویر قاطی شده بود
    • مدیر گفته:
      با سلام و تشکر فراوان قالب جدید این ایراد را ندارد و مشکل در این قالب رفع شده است.
  • ادا گفته:
    man az manti kheily khosham miyad mer30 ali boooood......
  • امیر حسین گفته:
    خیلی خیلی خوب بود متشکرم
دیدگاهتان را بنویسید