چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مانتی ترکیه

63975 بازدید 2 ساعت

طرز تهیه مانتی ترکیه:

طرز تهیه مانتی غذای اصیل ترکیه:

آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط می کنیم و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر یکنواخت و نسبتاً نرمی بدست بیاید ، روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.

پیاز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت می دهیم . سپس خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز می کنیم و با چاقو تیز به شکل مربع 1/5 * 1/5 سانتیمتری می بریم و یا با استکان قالب می زنیم. از مواد میانی کمی روی خمیر برش خورده ریخته و خمیر را مثل قطاب می پیچیم (یا مثل بقچه می بندیم). وقتی همه خمیرهای مانتی را درست کردیم . یک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده و مانتی ها را داخل آن ریخته و به مدت 15 -20 دقیقه می جوشانیم . بعد آبکش کرده و مانتی ترکیه را در بشقاب می ریزیم .

رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و کمی آب اضافه می کنیم تا به غلظت سس برسد. سیر رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روی مانتی ها را ابتدا سس و بعد از ماست سیردار می ریزیم. مانتی ترکیه آماده سرو است.

مانتی ترکیه را باید گرم سرو کرد.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 16 نظر

مهدی عطا گفته :

من ترکمنم و تو شهرستان گنبد کاووس تو اکثر رستورانا میشه این غذای خوشمزه رو خورد☺
بهمن ۸, ۱۳۹۶ , پاسخ

عمارت گفته :

این غذا ی اصیل افغانی ، ژاپنی و چینی هم هست توی روسیه هم خیلی طرف دار داره و به اسم منتو میشناسن اما توی ترکیه مانتی میگن
خرداد ۷, ۱۳۹۶ , پاسخ

تارا گفته :

بابا بسته بندیشو بخرید راحت یه ربعه آماده ش کنید بخورید. عالیه من بجای ماست و اینا از سس تند استفاده میکنم خیلی میچسبه
فروردین ۱۷, ۱۳۹۶ , پاسخ

نیما گفته :

ممنونم بسیار عالی ، دستتون درد نکنه واقعا
آبان ۲۴, ۱۳۹۵ , پاسخ

سعیده☺ گفته :

عسلم اون که قرمزه و تو کره تفت میدن میریزن رو ماست ربه گوجه نیستش ، پول بیبره
تیر ۲۰, ۱۳۹۵ , پاسخ

لارا گفته :

ین خمیر رو ترکیه ها در سلف می گذارند نمی دونی ؟ خوب بووووووووووووووددددددددد خیلی.
خرداد ۳۱, ۱۳۹۵ , پاسخ

لیلی گفته :

سلام گلم من تا حالا با خمیر آشپزی نکردم منظور از اینکه خمیرو میپوشونی تا استراحت کنه چجوریه؟منظورم اینکه عینه ماست درست کردن تو ظرف دربسته میزاری و دورش پارچه میپیچی یا جور دیگه ممنون
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۵ , پاسخ

فاطمه گفته :

بد نیست.....
دی ۱۵, ۱۳۹۴ , پاسخ

سهیلا گفته :

عزیزم مرسی خوش مزه بود دستت طلا جیگرکم
دی ۲۱, ۱۳۹۳ , پاسخ

رضا گفته :

مانتی خوش مزه بود
دی ۲۱, ۱۳۹۳ , پاسخ

محمد گفته :

وخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ این چیه لبابا
دی ۲۱, ۱۳۹۳ , پاسخ

امیر گفته :

خیلی خیلی بد نوشته شده بود طوری که مواد لازم اصلا قابل رویت نبود و با تصویر قاطی شده بود
تیر ۱۸, ۱۳۹۳ , پاسخ

    مدیر گفته :

    با سلام و تشکر فراوان قالب جدید این ایراد را ندارد و مشکل در این قالب رفع شده است.
    شهریور ۲۸, ۱۳۹۳ , پاسخ

ادا گفته :

man az manti kheily khosham miyad mer30 ali boooood......
تیر ۶, ۱۳۹۳ , پاسخ

امیر حسین گفته :

خیلی خیلی خوب بود متشکرم
خرداد ۲۰, ۱۳۹۳ , پاسخ
یک پیشنهاد
bareh-zayton

بره الجزایری با زیتون

روغن حیوانی یا کره را در ظرف می...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات