چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

مافین موزی

مافین موز

53 بازدید
۴۰ دقیقه
مواد لازم

موز له شده – 460 گرم
روغن کانولا- 1/3 پیمانه
شکر دانه ریز – نصف پیمانه
شکر قهوه ای – 1/4 پیمانه
وانیل – نصف قاشق چایخوری
آرد – یک و نیم پیمانه
دارچین – 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ – 2 عدد
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین – نصف قاشق چایخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین موز

موزهای له شده ، روغن کانولا ، شکر دانه ریز ، شکر قهوه ای ، وانیل و تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن بقدری می زنیم تا صاف و یکدست شود.سپس آرد ، پودر دارچین، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه و مجددا با دور تند همزن می زنیم تا مخلوط و یکدست شود (دقت کنید که بعد از یکدست شدن همزن را خاموش کنید و ادامه ندهید) در قالب کپسول کاغذی گذاشته و با قاشق از مایه مافین موز داخل کاپ های قالب مافین ریخته و قالب را داخل فر با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت ) و به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم بعد از ۵ دقیقه حرارت فر را کاهش داده به ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) و به مدت ۱۴ تا ۱۶ دقیقه زمان می دهیم بهتر است  با یک خلال دندان پخت مافین را چک کنیم.

بعد از پخت از فر خارح کرده ۵ دقیقه به آن زمان می دهیم تا خنک شود و بعد از قالب در می آوریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید