چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chiken & chees muffin

مافین مرغ و پنیر

16 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
آرد - 250 گرم
بکینگ پودر- 1/5 قاشق چایخوری
نمک - 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز- نصف قاشق چایخوری
پنیر (گودا یا چدار) - 200 گرم
مرغ - 200 گرم
کره آب شده- 100 گرم
شیر - 250 سی سی
تخم مرغ - 2 عدد
مواد روی مافین:
پنیر خامه ای - 200 گرم
شود خشک - 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مافین مرغ و پنیر

طرز تهیه مافین مرغ و پنیر:

مرغ را بدون ادویه با آب پخته و نگینی خرد می کنیم. آرد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و پنیر(گودا یا چدار) و مرغ پخته شده را اضافه می کنیم.

تخم مرغ ، کره آب شده و شیر را با همزن دستی مخلوط کرده و به مواد خشک بالا اضافه می کنیم. قالب مخصوص را کاغذ روغنی  (کپسول) گذاشته و 2 تا اسکوپ از مواد را داخل کپسول ها می ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم. بعد از پخت مافین ، روی یک توری گذاشته تا خنک شود و سپس مافین مرغ  و پنیر را  با ماست خامه ای که با شود خشک مخلوط شده تزیین می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید